اخبار خودرو

هر چند وقت یکبار تعویض سیال گیربکس (دستی و اتوماتیک)

هر چند وقت یکبار تعویض سیال گیربکس (دستی و اتوماتیک)

هر چند وقت یکبار تعویض روغن گیربکس (دستی و اتوماتیک)

برای اینکه چرخ دنده های داخل وسیله نقلیه شما به آرامی حرکت کنند، آنها برای انجام کار به مایع گیربکس متکی هستند. بررسی مقدار مایع گیربکس باقیمانده مانند روشی است که در آن سطح روغن موتور خود را بررسی می کنید.

تنها تفاوت این است که شما مایع گیربکس خود را در حالی که موتور در حال کار است بررسی می کنید زیرا با یک سیستم بسته مرتبط است. این بدان معنی است که هرگز نباید مایع گیربکس کم باشد. اگر هستید، پس یا بلافاصله مایع خود را پر کنید یا وسیله نقلیه خود را به تعمیرگاه خودرو ببرید.

با این حال، مایع انتقال با کیفیت خوب چیزی است که شما باید بیشتر از حجم به آن اهمیت دهید. اگر مایع گیربکس بوی سوختگی می دهد یا قهوه ای به نظر می رسد، باید مایع گیربکس جدید تهیه کنید. اگر قرمز و بدون بوی سوختگی است، پس مایع خوب است.

تعویض روغن انتقال

اکثر صاحبان خودرو به روغن گیربکس خود فکر نمی کنند. تنها چیزی که تکیلومتر به شنیدن آن دارید این است که برخی از صاحبان خودروهای گیربکس اتوماتیک می گویند مهم است که اطمینان حاصل کنید که مایع گیربکس کم نیست، آن را بیش از حد پر نکرده اید، و اینکه لازم است روغن گیربکس خود را با توصیه شده تعویض یا شستشو دهید. فواصل

با این حال، کسانی که وسایل نقلیه دنده دستی دارند باید به گیربکس خود توجه زیادی داشته باشند. اگر روغن داخل آن خیلی قدیمی باشد، لجن و براده های فلزی جمع می شود.

اطلاعاتی که در زیر توضیح داده شده است، به این موضوع می پردازد که چند بار توصیه می شود مایع گیربکس خود را در خودروهای گیربکس اتوماتیک و خودروی گیربکس دستی تعویض کنید.

فاصله زمانی تعویض روغن گیربکس اتوماتیک

مایع انتقال چه رنگی است

مایع انتقال چه رنگی است

مایع گیربکس در خودروی گیربکس اتوماتیک شما در نهایت خراب می شود و خراب می شود یا می سوزد. اگر به طور منظم در ترافیک شهری توقف کنید و در ترافیک شهری باشید، تریلرها را بکسل کنید یا بارهای سنگین را روی خودرو حمل کنید، مایع سریع‌تر خراب می‌شود.

دلیل اینکه این امر باعث خراب شدن روغن می شود این است که گیربکس در حین کار بیشتر گرم می شود. هر چه روغن گرمتر باشد، فشار بیشتری به روغن و خود انتقال وارد می شود.

و از آنجایی که مایع مسئول اجازه دادن به چرخ دنده ها برای حرکت نرم است، روغن فاسد شده که ضخیم تر از آنچه باید باشد، باعث می شود چرخ دنده ها سخت تر از حد معمول کار کنند.

سازندگان اکثر خودروهای اتوماتیک به شما می گویند که باید روغن گیربکس را هر 60000 تا 100000 کیلومتر تعویض کنید. اما اگر بخواهید از یک مکانیک بپرسید، احتمالاً به شما خواهند گفت که این مدت زمان زیادی برای صبر کردن است.

روغن گیربکس اتوماتیک باید هر 30000 تا 50000 کیلومتر تعویض شود. اما دوباره، دفترچه راهنمای مالک خود را برای فاصله زمانی تعویض و شستشوی مناسب بررسی کنید و از آن به عنوان یک راهنما استفاده کنید. در طرح کلان، هزینه تعویض مایع گیربکس در مقایسه با آسیب احتمالی به گیربکس شما ناچیز است.

فاصله تغییر روغن گیربکس دستی

سازندگان اکثر خودروها توصیه می کنند بسته به نوع و مدل وسیله نقلیه دستی، روغن دنده یا روغن دنده دستی خود را حداقل هر 30000 کیلومتر یا حداکثر 60000 کیلومتر تعویض کنید.

باید کتابچه راهنمای خودروی خود را برای فاصله زمانی پیشنهادی واقعی بررسی کنید. اما اگر دائماً گیربکس دستی خود را تحت شرایط استرس زا قرار می دهید، پس مایع باید زودتر تعویض شود، شاید حتی در 20000 کیلومتر.

شرایط استرس زا برای یک خودروی دستی رانندگی منظم در مسافت های کوتاه مانند توقف و حرکت در ترافیک شهری است در حالی که به ندرت در اتوبان یا خارج از شهر حرکت می کند. این پیشرانه‌های کوتاه، دنده‌های یک خودروی دستی را مجبور به تعویض دائمی می‌کنند که گیربکس را تحت فشار قرار می‌دهد.

راه های دیگری که استرس ایجاد می کند زمانی است که رانندگان جدید برای اولین بار روش صحیح تعویض دنده را یاد می گیرند. اغلب اوقات، آنها مرتکب اشتباهاتی مانند چرخ دنده ها می شوند که در نهایت باعث ایجاد فشار اضافی بر روی چرخ دنده های داخلی می شود.

نتیجه

چه گیربکس اتوماتیک یا دستی داشته باشید، فرآیند تعویض روغن گیربکس مدتی طول خواهد کشید. ابتدا مکانیک باید خودرو را پشتیبانی کند و سپس مایع قدیمی را از گیربکس تخلیه کند.

قبل از افزودن مایع جدید، هر گونه واشر یا مهر و موم برای مایع باید بررسی شود تا از عدم وجود نشتی مایع انتقال اطمینان حاصل شود. سعی نکنید خودتان این کار را انجام دهید زیرا به متخصصانی نیاز دارد که بدانند چه کاری انجام می دهند.

موارد مرتبط :

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *